Πληρωμές κερδών

Σε συνέχεια της από 9/11 ανακοίνωση, σας ενημερώνουμε ότι στα καταστήματα του δικτύου μας που επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου τα κέρδη για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. που έληξαν από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να πληρωθούν μέχρι την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου.

H ημερομηνία έναρξης της πληρωμής των εν λόγω κερδών ορίζεται η 1η Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα:

  • ΑΡΙΘΜΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Όλα τα κερδίζοντα δελτία ανεξαρτήτου ποσού, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής τους προς την τράπεζα αλλά δεν έχουν εισπραχθεί, τα οποία έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να πληρώνονται έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ VIRTUAL SPORTS & ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Όλα τα κερδίζοντα δελτία ανεξαρτήτου ποσού, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής τους προς την τράπεζα αλλά δεν έχουν εισπραχθεί, τα οποία έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να πληρώνονται έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ

Για όλα τα κερδίζοντα δελτία, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής τους προς την τράπεζα αλλά δεν έχουν εισπραχθεί, τα οποία έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 16 Φεβρουαρίου, οι παίκτες θα μπορούν να αιτηθούν την πληρωμή τους έως και τις 28 Φεβρουαρίου, βάσει της υφιστάμενης διαδικασίας εξωσυστημικής πληρωμής (Αίτηση πληρωμής) – Δείτε την αίτηση εδώ.

Ειδικότερα για τα κερδίζοντα δελτία και τις εντολές πληρωμής που λήγουν από την 1η  έως και τις 16 Φεβρουαρίου, οι παίκτες θα μπορούν να πληρώνονται στα καταστήματα του δικτύου μας και στις τράπεζες μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους, σύμφωνα με την κανονική διαδικασία. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, οι παίκτες θα μπορούν να αιτούνται την πληρωμή τους έως τις 28η Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται παραπάνω στην εξωσυστημική διαδικασία..

  • ΛΑΪΚΟ & EΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Για όλους τους κερδίζοντες λαχνούς, των οποίων οι κληρώσεις έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 16 Φεβρουαρίου, οι παίκτες θα μπορούν να εισπράττουν τα κέρδη τους έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

  • ΣΚΡΑΤΣ

Για όλους τους κερδίζοντες λαχνούς, των εκδόσεων / επανεκδόσεων του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου (ΣΚΡΑΤΣ), οι οποίες έχουν λήξει από την 15η Ιουνίου 2020 και η τελευταία ημέρα εξαργύρωσης των κερδών τους ήταν η 15η Δεκεμβρίου 2020, οι παίκτες θα μπορούν να εισπράττουν τα κέρδη τους έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Επιπρόσθετα:

  • Τα ταμεία του ΟΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ανακοίνωσης
  • Όσον  αφορά στα VLTs, αναλήψεις χρηματικών ποσών από τα υπόλοιπα των Ατομικών Καρτών Παίκτη, σε μετρητά ή/και προς τραπεζικούς λογαριασμούς, θα πραγματοποιηθούν μετά την ανακοίνωση της  επαναλειτουργίας των OPAP Play.
  • Τα παραπάνω δεν έχουν εφαρμογή για κέρδη και πληρωμές των διαδικτυακών παιγνίων, τα οποία συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για ενδεχόμενη παράταση πληρωμής των κερδών για όσα καταστήματα ανήκουν σε περιοχές που έχουν ενταχθεί στο Επίπεδο Αυξημένου Κινδύνου και παραμένουν κλειστά.