Πληρωμές κερδών

Σε συνέχεια της από 1/2/2021 ανακοίνωση, σας ενημερώνουμε ότι στα καταστήματα του δικτύου μας που επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου, τα κέρδη για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. και των Ιπποδρομιών Α.Ε που έληξαν από τις 16 Οκτωβρίου 2020 ή θα λήξουν έως τις 30 Μαΐου 2021, θα μπορούν να πληρωθούν μέχρι την Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021.

H ημερομηνία έναρξης της πληρωμής των εν λόγω κερδών ορίζεται η 12η Απριλίου.

Συγκεκριμένα:

  • ΑΡΙΘΜΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Όλα τα κερδίζοντα δελτία ανεξαρτήτου ποσού, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής τους προς την τράπεζα αλλά δεν έχουν εισπραχθεί, τα οποία έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου  ή θα λήξουν έως τις 30 Μαΐου, θα μπορούν να πληρώνονται έως και την 31η  Μαΐου.

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ VIRTUAL SPORTS & ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Όλα τα κερδίζοντα δελτία ανεξαρτήτου ποσού, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής τους προς την τράπεζα αλλά δεν έχουν εισπραχθεί, τα οποία έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 30 Μαΐου, θα μπορούν να πληρώνονται έως και την 31η  Μαΐου.

  • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ

Για όλα τα κερδίζοντα δελτία, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής τους προς την τράπεζα αλλά δεν έχουν εισπραχθεί, τα οποία έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 30 Μαΐου , οι παίκτες θα μπορούν να αιτηθούν την πληρωμή τους έως και την 31η Μαΐου βάσει της υφιστάμενης διαδικασίας εξωσυστημικής πληρωμής (Αίτηση πληρωμής) – Δείτε την αίτηση εδώ.

Ειδικότερα για τα κερδίζοντα δελτία και τις εντολές πληρωμής που λήγουν από τις 12 Απριλίου έως και τις 30 Μαΐου, οι παίκτες θα μπορούν να πληρώνονται στα καταστήματα του δικτύου μας και στις τράπεζες μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους, σύμφωνα με την κανονική διαδικασία. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, οι παίκτες θα μπορούν να αιτούνται την πληρωμή τους έως την 31η Μαΐου, όπως αναφέρεται παραπάνω μέσω της εξωσυστημικής διαδικασίας.

  • ΛΑΪΚΟ & EΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Για όλους τους κερδίζοντες λαχνούς, των οποίων οι κληρώσεις έχουν λήξει από τις 16 Οκτωβρίου ή θα λήξουν έως τις 30 Μαΐου, οι παίκτες θα μπορούν να εισπράττουν τα κέρδη τους έως και την 31η Μαΐου.

  • ΣΚΡΑΤΣ

Για όλους τους κερδίζοντες λαχνούς, των εκδόσεων / επανεκδόσεων του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου (ΣΚΡΑΤΣ), οι οποίες έχουν λήξει από την 15η Ιουνίου 2020 και η τελευταία ημέρα εξαργύρωσης των κερδών τους ήταν η 15η  Δεκεμβρίου 2020, οι παίκτες θα μπορούν να εισπράττουν τα κέρδη τους έως και την 31η Μαΐου.

Επιπρόσθετα:

  • Tα ταμεία του ΟΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επαναλειτουργούν κανονικά τηρώντας τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία υγειονομικά μέτρα. Ειδικότερα  και μόνο για την 13η Απριλίου, τα ταμεία της ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν από τις 10:00πμ έως τις 16:00μμ.
  • Όσον  αφορά στα VLTs, αναλήψεις χρηματικών ποσών από τα υπόλοιπα των Ατομικών Καρτών Παίκτη, σε μετρητά ή/και προς τραπεζικούς λογαριασμούς, θα πραγματοποιηθούν μετά την ανακοίνωση της  επαναλειτουργίας των OPAP Play.
  • Τα παραπάνω δεν έχουν εφαρμογή για κέρδη και πληρωμές των διαδικτυακών παιγνίων, τα οποία συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους.