Προκηρύξεις Διαγωνισμών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΑΧΕΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
  Ref.No. OP151582RFP-26.02.2016

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει την προσφορά του για την προμήθεια και την εκτύπωση των δελτίων α) για τα παιχνίδια ΚΙΝΟ,ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3, EXTRA5, ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,  β) για τα παιχνίδια ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Το έργο θα κατακυρωθεί σε έναν ή σε έως τρείς  Αναδόχους για κάθε ένα από τα παραπάνω είδη (α, β). Ως εκ τούτου το έργο θα ανατεθεί σε έως έξι αναδόχους ανάλογα από τα αποτελέσματα των οικονομικών και τεχνικών προσφορών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το πλήρες τεύχος της Διακήρυξης επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εναλλακτικά, δύνανται να το προμηθευτούν από τη Διεύθυνση Προμηθειών της ΟΠΑΠ Α.Ε. από κατάλληλα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή courier με τα στοιχεία της εταιρείας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00-17:00.

Οι τεχνικές προσφορές θα υποβληθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο τεύχος της Διακήρυξης, στην ΟΠΑΠ Α.Ε., Διεύθυνση Προμηθειών, Λ. Κηφισού 62, Περιστέρι, 12132, μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016, στις 14.00 GMT

Διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα διαδικασία μπορούν να υποβληθούν μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση panti@opap.gr, αναφέροντας τον αριθμό αναφοράς της Διαδικασίας έως την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016. Όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τις απαντήσεις έως την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ