Σημαντική αλλαγή στη διαδικασία Πληρωμής Μεγάλων Κερδών

Λόγω της πρόσφατης (01.03.2018) χαλάρωσης των τραπεζικών περιορισμών που είχαν επιβληθεί στην κίνηση των κεφαλαίων (capital controls) και βάσει του ΦΕΚ 687/Β/28-02-2018, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα, 12/03, παύει να ισχύει η διαδικασία "Πληρωμή λόγω Τραπεζικής Αργίας". Η συγκεκριμένη διαδικασία είχε τεθεί σε ισχύ από τον ΟΠΑΠ λόγω της επιβολής των capital controls, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση των παικτών μας.

 

Συνεπώς, η καταβολή κερδών, τα οποία ξεπερνούν το ποσό των 1.500€ (ή από 200€ έως 1.500€, εάν ο παίκτης επιθυμεί να τα εισπράξει μέσω Τραπεζικού συστήματος), θα γίνεται πλέον αποκλειστικά μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank). Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν διαθέτει λογαριασμό σε ένα από τα παραπάνω τραπεζικά ιδρύματα θα πρέπει να ανοίξει λογαριασμό, ενέργεια η οποία πλέον επιτρέπεται λόγω της προαναφερθείσας χαλάρωσης των Capital Controls.

 

Η παραπάνω τροποποίηση αφορά τα ποσά που προκύπτουν από τα παιχνίδια ΟΠΑΠ και τις Ιπποδρομίες. Δεν αφορά κέρδη από τα προϊόντα της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., τα οποία θα συνεχίσουν να πληρώνονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

 

 

Ευχαριστούμε,
 

Για τον ΟΠΑΠ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ