Κατερίνα Δίβαρη

Windsurf

Ονομάζομαι Κατερίνα Δίβαρη και γεννήθηκα στις 8 Μαρτίου του 2000, στην Αθήνα. Το καλοκαίρι του 2009 σε ηλικία 9 ετών αποφασίσαμε με τον πατέρα μου να δοκιμάσουμε windsurf. Από τότε ο ενθουσιασμός και η αγάπη μου για το άθλημα παραμένει η ίδια μέχρι και σήμερα . Πάντα έβαζα όλη μου την ενέργεια εκεί και προσπαθούσα για το καλύτερο. Όταν κατάφερα να πάρω την πρώτη μου διεθνή διάκριση πήρα μεγάλη χαρά που οι κόποι μου απέδωσαν και το κίνητρο μου έγινε ακόμα μεγαλύτερο ώστε να συνεχίσω.
Μια από τις πιο έντονες στιγμές για εμένα ήταν το να καταφέρω να πάρω την Ολυμπιακή πρόκριση για τη χώρα μας σε μια εποχή που όλα ήταν απρόβλεπτα λόγω της πανδημίας.
Υπήρξαν δύσκολες στιγμές και πολλές απογοητεύσεις, αλλά αυτό που μετρούσε πάντα για εμένα ήταν η ευκαιρία στο ταξίδι και όχι ο προορισμός.
Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την συνεργασία μου με τον ΟΠΑΠ. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή νιώθω ευγνώμων που μπορώ να έχω στήριξη και ανθρώπους να ενδιαφέρονται για εμένα ώστε να μπορώ να αγωνίζομαι σε ένα υψηλό επίπεδο εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

«Προσπάθεια για εμένα σημαίνει να ξεπερνάς τον εαυτό σου καθημερινά και να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος ασχέτως αποτελέσματος.»

 

Ακολουθήστε με στα social media

   

 

 

 
Διακρίσεις
  •   Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ, 2020
  •   2η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RS: X (Γυναίκες) U21 Βιλαμούρα, Πορτογαλία, 2020
  •   5η στην Ολυμπιάδα Νεότητας, Ιστιοσανίδα, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή, 2018
  •   2η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Bic Techno 293 Plus Σαρδηνία, Ιταλία
  •   1η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RS:X (Νεανίδες U17), Κύπρος, 2016
 

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2021

 

horizontal

iQFOIL International Games

Lake Garda, Italy Championships
horizontal

Princesa Sofia

Palma de Mallorca, Spain