Δελτία Tύπου ΟΠΑΠ

11-11-2013
Εντυπωσιακό παρόν της ΟΠΑΠ Α.Ε. και της Team ΟΠΑΠ στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε χθες το Περίπτερο της ΟΠΑΠ ΑΕ, του μεγάλου χορηγού του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, μεταξύ αυτών και οι τρεις μεγάλοι νικητές του Μαραθωνίου, οι Κενυάτες Γιέγκο Κιπκογκέι, Κιμέλι Ντίκσον, και Ντέιβιντ Κίπροριρ. Τους τρεις αθλητές βράβευσε ο Αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Σπύρος Φωκάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Ο ΟΠΑΠ διαχρονικά είναι υποστηρικτής του ελληνικού πολιτισμού και αθλητισμού. Στηρίζει ολόθερμα τον Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας μας».

Στον 31ο Μαραθώνιο δυναμικό ήταν το παρόν και της Team ΟΠΑΠ, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά με 500 δρομείς στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και στην ιστορική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ανοιχτού πάρκου άθλησης για όλους τους Αθηναίους. Η team ΟΠΑΠ έτρεξε για <το καλό όλων > και έκανε αισθητή την παρουσία της τόσο λόγω της αριθμητικής της συμμετοχής, όσο και λόγω του ενθουσιασμού των μελών της που έδωσαν εορταστικό χαρακτήρα στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού της ιστορίας και του πολιτισμού. Ιδιαίτερα καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι 55 λιλιπούτειοι δρομείς της team ΟΠΑΠ, οι οποίοι στην παιδική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου κατάφεραν να τερματίσουν σε καλές θέσεις.

Παιδιά, νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία πήραν μέρος στις δράσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε., «Προσηλώσου στο Στόχο σου», ένα παιχνίδι αυτοσυγκέντρωσης και «Το πρόσωπο της νίκης», μια  instant photo που απαθανάτιζε κάθε επισκέπτη να κόβει το νήμα τερματισμού του Μαραθωνίου.

 Στο περίπτερο της ΟΠΑΠ, νικητής ήταν ο αθλητισμός, η συμμετοχή και το παιχνίδι. Για την ΟΠΑΠ νικητές ήταν όλοι.

 

Από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ