Δελτία Tύπου ΟΠΑΠ

14-12-2005
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποιείται ότι σε εφαρμογή του ειδικού νόμου 2433/96 περί παράνομου στοιχηματισμού και σχετικών αναφορών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης (ΥΔΟΕΕΑΗ/Τμήμα 4ο περί ΠΑΙΓΝΙΩΝ) στις 7 και 8 Δεκεμβρίου σε 4 καφετέριες της Θεσσαλονίκης κατεγράφησαν κρούσματα διεξαγωγής παράνομου στοιχηματισμού και συνελήφθησαν 14 άτομα (ως δράστες) που ευθύνονται για την παράνομη αυτή δραστηριότητα, με άμεση συμμετοχή των τριών εταιρειών BETANDWIN, GOLDBET και BETONET - SMART BET που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Σημειώνουμε ότι μια εκ των τεσσάρων υποθέσεων, αυτή που διαδραματίστηκε στην καφετέρια με την επωνυμία "ΗΛΕΚΤΡΑ", εκδικάστηκε και στους 2 συλληφθέντες ως δράστες του τελεσθέντος εγκλήματος επεβλήθησαν ποινές φυλάκισης 5 και 6 μηνών. Επίσης γνωστοποιείται ότι στην πόλη της Ρόδου συνελήφθησαν για τον ίδιο λόγο δύο άτομα και παραπέμφθησαν σήμερα για να δικαστούν με την αυτόφωρο διαδικασία.

Το θέμα έχει εισαχθεί στο Δ.Σ. της εταιρείας για την ανάθεση της νομικής εκπροσώπησης του οργανισμού ενώπιον του δικαστηρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ