Δελτία Τύπου ΕΚΕ

24-10-2011
ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Με συμμετοχή του προσωπικού της ΟΠΑΠ Α.Ε. έγινε η δενδροφύτευση στην Πεντέλη

Με συμμετοχή πολλών εργαζομένων της ΟΠΑΠ Α.Ε. και μελών των οικογενειών τους έγινε χτες (Κυριακή23/10) δενδροφύτευση τμήματος της Πεντέλης, στην περιοχή του Νταού, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την «Αρκτούρο», μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για την Προστασία της Άγριας Ζωής και του Φυσικού Περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα αναδάσωσης, το οποίο σκοπό έχει την αποκατάσταση του φυσικού οικοσυστήματος της περιοχής και τη συγκράτηση του εδάφους, γίνεται  με την οικονομική ενίσχυση της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο πρόγραμμα της οποίας εντάσσονται και σημαντικές περιβαλλοντικές δράσεις.

Η «Αρκτούρος», εδώ και τρία χρόνια υλοποιεί αναδασώσεις στην Αττική με σκοπό την αποκατάσταση και προστασία πολύτιμων δασικών εκτάσεων της χώρας μας, οι οποίες καταστράφηκαν από μεγάλες πυρκαγιές.

Για τη δενδροφύτευση στην Πεντέλη η κ. Ευαγγελία Λάμπρου, προϊσταμένη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. υπογράμμισε ότι «η εθελοντική συνεισφορά των εργαζομένων στην ΟΠΑΠ, επιδιώκει, εκτός των άλλων, να βρει μιμητές μεταξύ των μικρών παιδιών, που βλέποντας τους μεγαλύτερους μπορούν να γίνουν υπεύθυνα και δραστήρια».

Ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της ΟΠΑΠ Α.Ε.  κ. Στέλιος Χειλαδάκης, ευχήθηκε «να συνεχιστούν αυτές οι δράσεις», ενώ η προϊσταμένη των Διεθνών Σχέσεων κα Κατερίνα Τζήκα υπογράμμισε ότι «ο εθελοντισμός είναι μία από τις βασικές αξίες και η ΟΠΑΠ στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

 

Σημείωση: φωτογραφίες από τη δενδροφύτευση στην Πεντέλη έχουν αναρτηθεί στο site της εταιρίας μας , και στο site του ΑΠΕ και διατίθενται για δωρεάν χρήση.

 

Φωτογραφίες από τη δενδροφύτευση τμήματος της Πεντέλης, που πραγματοποιήθηκε στις 23-10-2011

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ