Δελτία Τύπου ΕΚΕ

04-09-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μια ζεστή και χαρούμενη "αγκαλιά" για 100 παιδιά ιδρυμάτων της Κρήτης

Από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Εκατό παιδιά από τρία ιδρύματα της Κρήτης, συνοδευόμενα από τους παιδαγωγούς τους, υποδεχθηκε σήμερα η ΟΠΑΠ Α.Ε. στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, σε μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση.

Τα παιδιά, που προέρχονταν από:

1) το Κέντρο παιδικής μέριμνας θηλέων Ηρακλείου

2) την Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου και

3) το Παιδικό αναπτυξιακό κέντρο Ηρακλείου

συμμετείχαν, από το πρωΐ στις 10 ως τις 3 μ.μ., σε παραστάσεις με μαριονέτες και θέατρο σκιών, σε δραστηριότητες όπως facepainting, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών, κολλάζ - graffiti κ.α., ενώ παρακολούθησαν και μουσικό πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε το συγκρότημα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ – ΝΕΒΜΑ.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιώργος Γανωτής και ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής Στέλιος Χειλαδάκης, ενώ για αρκετή ώρα βρέθηκαν μαζί τους οι βουλευτές του Νομού Ηρακλείου Β. Κεγκέρογλου και Μ. Στρατάκης καθώς και οι αντιδήμαρχοι Α. Σχοιναράκη, Β. Κλάδος και Ν. Γιαλιτάκης.

Πρόκειται για την τρίτη γιορτή του είδους που οργανώνει τους τελευταίους μήνες η ΟΠΑΠ Α.Ε. (έχουν προηγηθεί αντίστοιχες στην Αθήνα – τον Δεκέμβριο – και στην Θεσσαλονίκη – τον Μάρτιο), ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως υπογράμμισε ο κ. Γανωτής.

Κι αυτό γιατί τα παιδιά βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία με κάθε τρόπο κάνει πράξη το κεντρικό σύνθημα«Καλό για όλους», προσφέροντας κατά βάση σε όσους χρειάζονται περισσότερο μια ζεστή και χαρούμενη αγκαλιά.

Θυμίζουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε., στα 50 και πλέον χρόνια της ιστορίας της, στηρίζει ενεργά κάθε αξιόλογη προσπάθεια σε επίπεδο αθλητισμού, πολιτισμού, παιδείας, υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τους νέους.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στα παιδιά, η ΟΠΑΠ Α.Ε. δίνει έμφαση στην ανάληψη πρωτοβουλιών που βελτιστοποιούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, ενισχύουν τα υφιστάμενα προγράμματα παιδείας και προωθούν την ανάμειξή τους σε «υγιείς» μορφές ψυχαγωγίας, όπως ο αθλητισμός.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σημείωση: φωτογραφίες από την εκδήλωση έχουν αναρτηθεί στο site του ΑΠΕ και στο site της εταιρείας μας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ