Δελτία Τύπου ΕΚΕ

30-08-2011
Γιορτή για τα Παιδιά Ιδρυμάτων της Κρήτης οργανώνει η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Μια ημέρα με πολύ παιχνίδι, αλλά και με μαριονέτες, θέατρο σκιών και μουσική, για 140 παιδιά τεσσάρων ιδρυμάτων της Κρήτης, οργανώνει την προσεχή Κυριακή η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τους παιδαγωγούς τους, θα φιλοξενηθούν  στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, από τις 10.30 το πρωΐ ως τις 14.30 μετά το μεσημέρι και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλών ειδών ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως facepainting, παράσταση με μαριονέτες / θέατρο σκιών, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών, κολλάζ - graffiti κ.α. H εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσει το συγκρότημα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ – ΝΕΒΜΑ.

Τα ιδρύματα απ' τα οποία προέρχονται τα παιδιά είναι:

·         Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου

·         Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» (Θηλέων),

·         Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου και

·         Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη εκδήλωση για τα παιδιά ιδρυμάτων της Αττικής και Μακεδονίας είχε οργανώσει η ΟΠΑΠ Α.Ε., τον Δεκέμβριο του 2010 και τον Μάϊο του 2011 αντιστοίχως.

Τα παιδιά, όπως είναι γνωστό, βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία θα συνεχίσει να οργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις και στην υπόλοιπη χώρα.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ