Δελτία Tύπου ΟΠΑΠ

02-10-2014
Βράβευση Γιάννη Χλωρού

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. συνεχάρη τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας Γιάννη Χλωρό
για το αθλητικό του ήθος

 

Τον παίκτη ο οποίος επέλεξε να μη σκοράρει σε κενή εστία ύστερα από τον τραυματισμό του αντίπαλου τερματοφύλακα επιβράβευσε σήμερα η ΟΠΑΠ Α.Ε. στα γραφεία της. Η Διοίκηση της Εταιρείας συνεχάρη τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας κ. Γιάννη Χλωρό για το ήθος που επέδειξε στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, δίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα από τα καλύτερα Fair Play παραδείγματα προς μίμηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Petr Matejovsky, Chief Marketing Officer της ΟΠΑΠ Α.Ε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δήλωσε: «Συγχαίρουμε θερμά τον κ. Γιάννη Χλωρό ο οποίος αποτελεί παράδειγμα αθλητή. Η ΟΠΑΠ πάντα αναγνωρίζει τέτοιες ενέργειες, οι οποίες συνάδουν με τη φιλοσοφία της για την  αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και των διακηρυγμένων αρχών του FairPlay. Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας μας βρίσκεται η νέα γενιά, για την οποία παραδείγματα σαν αυτό του κ. Χλωρού λειτουργούν θετικά και παράλληλα στέλνουν στο σύνολο του αθλητικού κόσμου και της κοινωνίας  ένα δυνατό μήνυμα: το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα βρίσκεται στην άμιλλα και στην ψυχαγωγία που προσφέρει και δεν έχει  σχέση με εχθρότητες και φανατισμούς. Αναγνωρίζοντας την πράξη του αθλητή η ΟΠΑΠ αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά την Ακαδημία Νέων της ομάδας της Νέας Ιωνίας  και παράλληλα να δωρίσει εξ' ονόματος του παίκτη ένα ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό, τον οποίο ο ίδιος θα επιλέξει».

Από την πλευρά του ο κ. Χλωρός, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ για την τιμή σε αυτόν και την ομάδα του και τόνισε ότι «οι νέοι αθλητές είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου και η στήριξη της ΟΠΑΠ σε αυτούς είναι μία πολύ σημαντική ενέργεια».

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Σάββας Χατζηχαραλάμπους τόνισε ότι «η ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι μια οικογένεια, η οποία έχει στους κόλπους των ακαδημιών της 280 παιδιά τα οποία στηρίζει ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας ακόμη περισσότερα παιδιά και η πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ θα βοηθήσει να εκπληρωθεί ο στόχος αυτός». 

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Η εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. ( Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου) εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως αποκλειστική λειτουργία τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, αλλά και μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

 

Η ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958 στην Ελλάδα ως κρατική εταιρεία και το 2001 οι μετοχές της εταιρείας εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η απόκτηση της ΟΠΑΠ το 2013 από τον Τσέχικο – Ελληνικό Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings Ltd, δίνει την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια (ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3) όχι μόνο οδήγησε την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, αλλά αποτέλεσε επίσης πηγή χρηματοδότησης μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Συνεισφορά, η οποία μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για το σύνολο της κοινωνίας, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ