Δελτία Tύπου ΟΠΑΠ

02-06-2014
Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» τώρα και στον υπολογιστή σας Με ένα κλικ είσαι μέσα!

Μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού onlineμέσω Η/Υ, tabletή smartphone
όπου κι αν είσαι, με την υπογραφή της OΠΑΠ!

 

Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ», ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια της ΟΠΑΠ εγκαινιάζει σήμερα μια νέα ψηφιακή εποχή προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του smartphone, tabletή υπολογιστή τους. 

 

Το www.pamestoixima.gr προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία παιχνιδιού με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που μόνο η ΟΠΑΠ μπορεί να εγγυηθεί. Το νέο siteδιακρίνεται για το εύχρηστο και πρωτοποριακό interfaceκαι τον μοντέρνο designτου, καθώς και για την ποικιλία επιλόγων στοιχήματος στα δημοφιλή αθλήματα, οι οποίες θα διευρυνθούν περαιτέρω προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, ενώ η απόδοση των κερδών είναι πολύ γρήγορη.

 

Απόλυτα προσηλωμένη στις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού, η ΟΠΑΠ Α.Ε. διασφαλίζει την ορθή χρήση των παιχνιδιών και την συμμετοχή παικτών άνω των 21 ετών.

 

Το www.pamestoixima.gr θέτει νέα δεδομένα στον χώρο του onlineστοιχήματος και προσφέρει στους φίλους του παιχνιδιού τη δυνατότητα να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, όπου κι αν βρίσκονται, απλά μ' ένα κλικ!

 

Επιπλέον, η ΟΠΑΠ προσφέρει στους παίκτες μια ακόμα νέα εμπειρία προσφέροντας τη δυνατότητα liveστοιχήματος στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, μέσω της χρήσης tablet, απαντώντας έτσι στις ανάγκες των παικτών που αναζητούν ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο κλασικό στοίχημα.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Η εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. ( Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου) εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως αποκλειστική λειτουργία τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, αλλά και μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

 

Η ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958 στην Ελλάδα ως κρατική εταιρεία και το 2001 οι μετοχές της εταιρείας εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η απόκτηση της ΟΠΑΠ το 2013 από τον Τσέχικο – Ελληνικό Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings Ltd, δίνει την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια (ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3) όχι μόνο οδήγησε την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, αλλά αποτέλεσε επίσης πηγή χρηματοδότησης μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Συνεισφορά, η οποία μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για το σύνολο της κοινωνίας, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ