07-05-2014
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, παρουσιάζει το πρώτο της προϊόν, το στιγμιαίο τυχερό παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ

Περιστέρι,  07/05/2014

HΕλληνικά Λαχεία Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ,

παρουσιάζει το πρώτο της προϊόν, το στιγμιαίο τυχερό παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ

Το ΣΚΡΑΤΣ φέρνει στην ελληνική αγορά τη 2η πιο επιτυχημένη κατηγορία παιχνιδιών παγκοσμίως και αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ελληνικά Λαχεία και του δικτύου διανομής της εταιρείας

Με το μήνυμα «Τύχη στη στιγμή», η Ελληνικά Λαχεία, μια εταιρεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., πραγματοποίησε  σήμερα, 7 Μαΐου 2014, την επίσημη παρουσίαση του νέου στιγμιαίου τυχερού παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο TheHubEvents. Το ΣΚΡΑΤΣ είναι το προϊόν της συνεργασίας των κορυφαίων στον κλάδο τους εταίρων: της ΟΠΑΠ Α.Ε., της ScientificGamesInternationaIκαι της Intralot, και δημιουργήθηκε για να απαντήσει στις σημερινές ανάγκες των παικτών. Πρόκειται για ένα νέο, απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι με συχνά κέρδη, αφού 1 στους 4 κερδίζει. Ταυτόχρονα, το ΣΚΡΑΤΣ ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις τεχνολογικής υπεροχής και αξιοπιστίας, στο πλαίσιο του υπεύθυνου παιχνιδιού της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Τα δελτία ΣΚΡΑΤΣ της ΟΠΑΠ έχουν αρχίσει να διατίθενται ήδη από την 1η Μαΐου στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και έχουν ήδη γίνει το αγαπημένο παιχνίδι πολλών παικτών.  Παράλληλα, το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται και από τους λαχειοπώλες και σε άλλα σημεία πώλησης, όπως μίνι μάρκετ. Ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας του ΣΚΡΑΤΣ στο ξεκίνημά του, και της θετικής αποδοχής από τους καταναλωτές, είναι το γεγονός ότι τις πρώτες έξι μέρες της κυκλοφορίας του, χωρίς να έχει ακόμα πλήρως ολοκληρωθεί η τοποθέτηση στο δίκτυο διανομής, έχουν αναδειχθεί 260.000 νικητές! Το ΣΚΡΑΤΣ κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις των 1€, 2€, 3€ και 5€, με κέρδη που φτάνουν μέχρι και 10.000€, 100.000€, 200.00€ και 500.000€, αντίστοιχα για κάθε έκδοση.

Ο κ. Petr Matejovsky, CMO, της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το πρώτο μας παιχνίδι σύμφωνα με το πλάνο μας και που τα πρώτα μηνύματα από την πορεία του είναι ενθουσιώδη. Το ΣΚΡΑΤΣ ανήκει στην 2η πιο επιτυχημένη κατηγορία τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως και η Ελληνικά Λαχεία επενδύει σημαντικά στην υποστήριξή του, γιατί θα αποτελέσει έναν από τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και όλων των συνεργατών μας στο δίκτυο διανομής. Η Ελληνικά Λαχεία αξιοποιεί την υπεροχή και εξειδίκευση των τριών εταίρων, της SGIστα συστήματα ασφάλειας και εκτύπωσης, της Ιntralotστη διαχείριση δεδομένων και της ΟΠΑΠ Α.Ε. ως μιας από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα, εφαρμόζοντας απόλυτα τις πρακτικές του υπεύθυνου παιχνιδιού.  Το γεγονός αυτό επιτρέπει την παροχή νέων εμπειριών διασκέδασης και άμεσου κέρδους για τους καταναλωτές».

Η κα. Αναστασία Πλοιάρχου, Σύμβουλος Marketingτης ΟΠΑΠ Α.Ε., παρουσίασε τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, το πλάνο επικοινωνίας στα σημεία πώλησης, καθώς και τη διαφημιστική καμπάνια, με την πρώτη, αποκλειστική προβολή της τηλεοπτικής ταινίας που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 9 Μαΐου.  Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του νέου παιχνιδιού, ‘σκρατσάροντας' διάφορες κάρτες, ειδικά σχεδιασμένες για την εκδήλωση, για να νιώσουν πώς το νέο παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή τους στη στιγμή κερδίζοντας συχνά, από κάτι μικρό ως κάτι μεγαλύτερο, όπως την απόλαυση μιας εξόδου για καφέ ή δείπνο με φίλους, ή μία ταξιδιωτική εξόρμηση σε έναν κοντινό ή μακρινό προορισμό.

Σχετικά με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προώθησης και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H «Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.» αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games Int'l και Intralot Α.Ε.

ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε. ( Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου) εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως αποκλειστική λειτουργία τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, αλλά και μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958 στην Ελλάδα ως κρατική εταιρεία και το 2001 οι μετοχές της εταιρείας εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η απόκτηση της ΟΠΑΠ το 2013 από τον Τσέχικο – Ελληνικό Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings Ltd, δίνει την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια (ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3) όχι μόνο οδήγησε την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, αλλά αποτέλεσε επίσης πηγή χρηματοδότησης μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Συνεισφορά, η οποία μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για το σύνολο της κοινωνίας, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

INTRALOTA.E.

H INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία ολοκληρωμένων συστημάτων τυχερών παιχνιδιών και διαχείρισης συναλλαγών, καθώς και παροχής νέων παιχνιδιών, υπηρεσιών οργάνωσης αθλητικού στοιχήματος και διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών σε κρατικούς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως.

Το ευρύ φάσμα προϊόντων & υπηρεσιών της, η τεχνογνωσία της στη διαχείριση παιχνιδιών στοιχημάτων, αριθμολαχείων, racing και video lottery και η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, προσδίδουν στην INTRALOT ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητα, κερδοφορία και ανάπτυξη των πελατών της. Με παρουσία σε 57 κράτη και πολιτείες, με περισσότερους από 5.700 εργαζομένους και με έσοδα €1,54 δισ. το 2013, η INTRALOT έχει καθιερωθεί στις αγορές και των 5 ηπείρων.

ScientificGamesInt'l

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.