18-09-2005
Κλήρωση της 18/9/2005 στην 70η ΔΕΘ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 18/09/2005, ημέρα Κυριακή και ώρα 21:30 διεξήχθη στο περίπτερο της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. δημόσια κλήρωση μιας (1) τηλεόρασης LCD 32’’, ενός (1) φορητού Η/Υ (lap-top) και μιας (1) ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, για τους συμμετέχοντες στα παιχνίδια της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. στο περίπτερο της Δ.Ε.Θ. (Θεσσαλονίκη).

Οι τυχεροί της κλήρωσης είναι οι εξής:
1. Ο κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, κάτοχος του αριθμού 12819 που αντιστοιχεί σε δελτίο παιχνιδιού ΤΖΟΚΕΡ και κερδίζει μια (1)
ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

2. Η κα ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κάτοχος του αριθμού 12985 που αντιστοιχεί σε δελτίο παιχνιδιού ΚΙΝΟ και κερδίζει ένα (1) φορητό Η/Υ (lap-top).

3. Ο κος ΜΠΕΣΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, κάτοχος του αριθμού 11199 που αντιστοιχεί σε δελτίο παιχνιδιού ΛΟΤΤΟ και κερδίζει μια (1) τηλεόραση LCD 32’’.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και δεύτερη δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη ενός τυχερού για ένα (1) JEEP CHEROKEE COLORADO, για τους συμμετέχοντες στα παιχνίδια της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.
Η τυχερή της κλήρωσης είναι η κα. ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, κάτοχος του αριθμού 08820 που αντιστοιχεί σε δελτίο παιχνιδιού ΛΟΤΤΟ.