31-01-2006

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

1. Όπως προκύπτει από τις υποβληθείσες εκθέσεις των αρμόδιων και εντεταλμένων, προς τούτο, οργάνων της Εταιρίας μας η πρώτη αναφερόμενη ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στον αγώνα της ομάδας της με την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (28/1/06), η δεύτερη αναφερόμενη ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ στον αγώνα της ομάδας της με την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (29/1/06), η δε τρίτη αναφερόμενη ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στον αγώνα της με την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (30/1/06)-κατά παράβαση των μεταξύ μας συμβάσεων χορηγίας- τοποθετήσατε διαφημιστικές πινακίδες της Εταιρίας GAME BOOKERS η οποία, πλην άλλων δραστηριοτήτων της, διοργανώνει και διαγωνισμούς στοιχήματος (ενώ, προκειμένου για την Ελλάδα, δεν έχει αυτό το δικαίωμα-Νόμος 2433/1996, άρθρο 2).
  2. Η κατά τα άνω ενέργειά σας, ευθέως αντίκειται στους όρους των μεταξύ μας συμβάσεων κατά το περιεχόμενο των οποίων, πλην άλλων, ρητά συνομολογείται ότι “απαγορεύεται η σύναψη σύμβασης συνεργασίας για την οποιαδήποτε προβολή και διαφήμιση με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο διεξάγει παιχνίδια στοιχημάτων με οποιοδήποτε μέσο (όρος 4 της σύμβασης) και σε περίπτωση μη πιστής τήρησης των συμπεφωνημένων καταπίπτει ως ποινική ρήτρα υπέρ της ΟΠΑΠ Α.Ε. το ποσό των 250.000 ΕΥΡΩ (όρος 4 της σύμβασης)”.
  3. Κατόπιν των προαναφερομένων σας καλούμε να μας γνωστοποιήσετε, το βραδύτερο μέχρι και αύριο, 1η Φεβρουαρίου 2006, την άμεση διακοπή της συνεργασίας σας με την ως άνω εταιρία και βεβαίως την εφεξής αποχή σας από την καθ’οιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο διαφημιστική προβολή αυτής ή και οποιασδήποτε άλλης που στερείται αυτού του δικαιώματος, άλλως θα ενεργοποιηθούν άμεσα οι εκ των μεταξύ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και των Εταιριών σας προβλεπόμενες ρήτρες.

Σωτήρης Κωστάκος

Κοινοποίηση: